Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste

Kiitos mielenkiinnostasi verkkosivustoamme harrowsdarts.fi (”verkkosivusto”), yritystämme ja tuotteitamme kohtaan. Tietojesi suojaaminen on meille erittäin tärkeää ja siksi toivomme, että luet tämän tietosuojaselosteen ja olet tietoinen sen sisällöstä. Tähän asiakirjaan voi tulla päivityksiä, ja sen uusin versio löytyy tästä osoitteesta. Jatkamalla palveluiden käyttöä tällaisen muutoksen jälkeen hyväksyt muuttuneet tietosuojakäytännön ehdot.

Heading Oy (”Heading” tai ”me”) on Suomeen rekisteröity yhtiö, jonka kotipaikka on Kap Hornin katu 7 B 57, 00220 Helsinki. Toimimme EU:n tietosuoja-asetuksen (EU 2016/679) mukaisena Verkkosivuston rekisterinpitäjänä. Tässä tietosuojaselosteessa (”Tietosuojaseloste”) viittaus ”sinä” tarkoittaa ketä tahansa henkilöä, joka luovuttaa tietoja meille tai Verkkosivustolle. Jos sinulla on kysyttävää tietojenkeruustamme tai tästä Tietosuojaselosteesta, ota yhteyttä sähköpostitse myynti@harrowsdarts.fi.

Jatkamalla Verkkosivuston ja palveluidemme käyttöä hyväksyt tämän Tietosuojaselosteen.

1. Rekisterinpitäjä
Heading Oy
Kap Hornin katu 7 B 57, 00220 Helsinki
Y-tunnus: 0761641-4
myynti@harrowsdarts.fi
Yhteyshenkilö: Anna Vanhatalo

2. Mitä tietoja käsittelemme ja mihin tarkoitukseen
Heading Oy/ Harrowsdarts kerää vain sellaisia henkilötietoja, jotka ovat oleellisia tässä Tietosuojaselosteessa määriteltyjen tarkoitusten täyttämiseksi.

Henkilötietojasi käsitellään asiakassuhteen hoitamiseksi, kun ostat tai palautat tuotteita. Käsittelemme tietojasi tuotteiden toimituksissa, kehittäessämme kaupan tuote- ja palveluvalikoimaa analytiikan avulla sekä erilaisten asiakaspalvelu- ja markkinointitoimenpiteiden yhteydessä. Henkilötietoja voidaan käsitellä asiakastilin luomiseen, verkkopalvelun ylläpitoon ja kehittämiseen sekä asiakkaiden tavoittamiseen.

Heading Oy/ Harrowsdarts voi käyttää henkilötietoja Harrowsdartsin, samassa yritysperheessä olevien yritysten ja näiden yritysten myynnissä olevien tuotteiden suoramarkkinointiin tai muuhun markkinointiin sähköpostitse tai muulla tavoin. Sähköisestä suoramarkkinoinnista pyydämme sinulta aina erillisen suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn tätä tarkoitusta varten. Kun henkilötietojesi käsittely perustuu antamaasi suostumukseen, voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi. Voit peruuttaa antamasi suostumuksen jokaisen sähköisen markkinointikirjeen alaosassa olevan linkin kautta ja ongelmatapauksissa voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme osoitteessa myynti@harrowsdarts.fi. Henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Käsittelemme seuraavia tietojasi:
-Nimi ja osoitetiedot
-Puhelinnumero ja sähköpostiosoite
-Syntymäaika
-Tilaus-, toimitus- ja palautustiedot
-Tilausnumero
-Toimitusosoite
-Maksutapa
-Ostohistoria
-Asiakassuhteen hoitamiseen ja markkinointiin liittyviä tietoja
-Antamasi suostumukset tai kiellot vastaanottaa markkinointiviestintää sähköpostitse tai matkapuhelimeen
-Tietoja markkinointi- ja asiakaspalvelutoimenpiteistä
-Asiakkaan ilmoittamat kiinnostuksen kohteet
-Asiakaspalautteet
-Käyttäjätilin luomiseen liittyvät tiedot, rekisteröityminen ja käyttäjätunnus
-Ostoskoriin jääneet keskeneräiset tilaukset

3. Kuinka kauan tietoja säilytetään
Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan, kun on tarpeellista niiden käyttötarkoitukselle tai kuin sopimus tai laki sitä vaatii.Asiakaspalveluun liittyviin yhteydenottoihin antamiasi tietoja säilytämme niin kauan kuin on tarpeen, jotta asiasi saadaan käsitellyksi.

Pyrimme päivittämään tietoja sekä poistamaan tarpeettomia tietoja säännöllisesti. Poistamme lähtökohtaisesti yli kaksi vuotta käyttämättömänä olleet tiedot, edellyttäen ettei tietojen säilyttämiselle ole muuta, esimerkiksi palveluidemme turvallisuuden varmistamiseen liittyvää, tai lakisääteistä perustetta.

Huomaathan, että esimerkiksi kirjanpitolaki velvoittaa säilyttämään kirjanpitoaineistoa vähintään kuuden (6) vuoden ajan tilikauden päättymisestä lukien.

4. Henkilötiedot sosiaalisessa mediassa
Kun otat yhteyden Headingiin sosiaalisessa mediassa (kuten Facebook), voimme kerätä, tallentaa ja säilyttää automaattisesti kerättyä dataa näiden kanavien käytöstäsi, kun käyntiesi tiheydestä. Jos esimerkiksi käytät Facebookin Tykkää- painiketta sivullamme tai sovelluksessa tai merkitset kaverisi tai linkität kaverin julkaisemaasi sisältöön, tallennamme tämän tiedon. Tämä on todennäköisemmin ei-tunnistettavaa tietoa, mutta joukossa voi olla henkilöön yhdistettävissä olevaa tietoa riippuen asetuksistasi kyseessä olevilla sosiaalisen median kanavilla.

Sosiaalisessa mediassa julkaisemasi sisältö on itse julkistamaasi dataa, joka voi olla yhdistettävissä sinuun sisällöstä riippuen. Keräämme, tallennamme ja käytämme tätä sisältöä ja muuta sosiaalisen median kanavissamme julkistamaasi tietoa (myös tietoa, jonka olet sallinut sosiaalisen median kanavan jakaa meille tai joka on näiden sivustojen käyttäjäasetustesi mukaan jaettavissa.

Kunkin sosiaalisen median kanavan tai sovelluksen käyttöehdoissa kerrotaan, mitä muuta tietoa sinun on annettava itsestäsi käyttäessäsi kyseistä kanavaa tai sovellusta.

5. Asiakkaan tietosuojaoikeudet

Tietojen tarkastaminen, korjaaminen ja poistaminen
Kun pyydät saada pääsyn tietoihisi, Heading ilmoittaa käsitelläänkö sinua koskevia henkilötietoja vai ei, sekä toimittaa jäljennöksen käsiteltävistä henkilötiedoista.

Sinulla on oikeus saada puutteelliset henkilötietosi täydennetyiksi ja mahdolliset virheelliset tietosi korjatuiksi.

Sinulla on oikeus pyytää henkilötietosi poistamista rekisteristä. Tietosi poistetaan, jos käsittelylle ei ole enää olemassa laillista perustetta.

Käsittelyn vastustaminen
Voimme käsitellä henkilötietojasi oikeutetun edun perusteella osana liiketoimintaamme harkittuamme, ettei käsittely loukkaa henkilötietojesi suojaa. Näissä tilanteissa sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä henkilökohtaisiin syihisi vedoten. Jos saat meiltä markkinointiviestejä, voit perua niiden tilauksen uutiskirjeessä olevasta peruutuslinkistä tai ottamalla yhteyden myynti@harrowsdarts.fi.

Suostumuksen peruminen tai muuttaminen
Voit peruuttaa suostumuksesi antamiesi tietojen keruuseen ja käsittelyyn tai muuttaa sitä milloin tahansa ottamalla yhteyden alla annettuun sähköpostiosoitteeseen tai postiosoitteeseen.

Käsittelyn rajoittaminen
Sinulla on oikeus rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä. Kun käsittelyä on rajoitettu, rekisterinpitäjä ei pääsääntöisesti käsittele tietojasi muuten kuin säilyttämällä tiedon. Tämä oikeus sinulla on esimerkiksi, kun kiistät henkilötietojesi paikkansapitävyyden, jos käsittely on lainvastaista tai jos olet vastustanut henkilötietojesi käsittelyä ja odotat vastausta kyseiseen toimenpidepyyntöön.

Oikeus saada tiedot siirretyksi
Mikäli olemme käsitelleet tietojasi suostumuksesi perusteella tai sopimuksen täyttämiseksi, sinulla on oikeus saada meille sähköisesti toimittamasi tiedot koneellisesti luettavassa, yleisesti käytetyssä muodossa, jotta tiedot voitaisiin siirtää toiselle palveluntarjoajalle, jos se on teknisesti mahdollista.

6. Tietoja henkilötietojen vastaanottajista
Heading rekisterinpitäjänä käsittelee henkilötietoja itse, mutta käyttää apunaan erilaisia palveluntuottajia. Luovutamme palveluntarjoajillemme ainoastaan sellaisia henkilötietoja, joita tarvitaan Headingiin solmimasi asiakassuhteen hoitamiseksi. Tietojen luovutus rajoittuu minimiin. Palveluntuottajat voivat vaihdella, mutta niihin kuuluu:

-Tietotekniikkapalveluiden tuottajat
-Maksupalveluiden tarjoajat (Klarna, PayPal)
-Logistiikka- ja kuljetuspalveluiden tuottajat (Posti, Matkahuolto)
-Asiakaspalvelun tuottajat
-Mobiili- ja verkkokauppapalveluiden tuottajat (MyCashFlow)

Suosimme sellaisia palveluntarjoajia, joiden palvelimet sijaitsevat EU-alueella. Käytämme toiminnassamme kuitenkin myös sellaisia hyvämaineisia ja luotettavia ulkopuolisia palveluntarjoajia, joiden palvelimet sijaitsevat EU:n ulkopuolella, jolloin tietoja siirretään rajatusti myös EU:n / ETA:n ulkopuolelle.

EU:n / ETA:n ulkopuolelle siirrettäessä siirto tapahtuu EU-U.S. Privacy Shield -järjestelyllä, käyttäen EU-komission mallisopimuslausekkeita tai muuta lainsäädännön sallimaa siirtomekanismia. Huolehdimme tällöin muun muassa sopimuksin siitä, että tietojesi luottamuksellisuus säilyy ja että tietoja käsitellään myös muutoin lainmukaisesti.

Myös eräillä viranomaisilla on lakiin perustuva tiedonsaantioikeus. Tällaisia viranomaisia ovat mm. poliisi-, tulli-, rajavartio- ja veroviranomaiset.

Saatamme myös luovuttaa tietojasi, mikäli olisimme osallisena yritys- tai liiketoimintakaupassa.

7. Evästeet
Evästeiden avulla sivusto voi esimerkiksi ylläpitää istuntoa (sivuston yksittäinen käyttökerta) sen käytön ajan. Evästeet eivät ole henkilötietoja, sillä niiden avulla ei voida tunnistaa yksittäistä käyttäjää. Käyttäjän tietokoneelle siirretyt evästeet eivät myöskään mahdollista osallistujan kiintolevyllä olevien tietojen tutkimista.

Heading käyttää evästeitä tunnistaakseen ja seuratakseen sivustonsa vierailijoita, heidän verkkopalveluiden käyttöä sekä käyttötottumuksia parantaakseen verkkopalvelun laatua, mukautuvuutta ja tarjotakseen suosituksia, sekä kehittääkseen verkkopalvelua ja käyttökokemusta edelleen. Käyttäjät, jotka eivät halua evästeitä tallennettavan heidän laitteelleen voivat ennen verkkopalveluiden käyttämistä säätää heidän selaimensa kieltäytymään vastaanottamasta evästeitä sillä seurauksella, että osa verkkopalvelun ominaisuuksista ei välttämättä toimi suunnitellulla tavalla ilman evästeiltä saatavia tietoja. Evästeiden lisäksi Heading voi käyttää tai ottaa myöhemmin käyttöönsä myös muita käytön seurantatyökaluja.

8. Tieto automaattisesta päätöksenteosta
Emme tee automaattista päätöksentekoa kuten profilointia henkilötietoihin liittyen.

9. Valitusosoitus
Mikäli katsot, että emme käsittele henkilötietojasi EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisesti, voit tehdä valituksen valvontaviranomaiselle. Suomessa kyseinen viranomainen on tietosuojavaltuutettu. Kannustamme sinua kuitenkin hyvään yhteistyöhön kanssamme ja ottamaan ensin yhteyden suoraan meihin.

10. Yhteydenotot
Olemme aina käytettävissäsi. Jos sinulla on kysyttävää tai palautetta tästä tietosuojaselosteesta tai jos haluat meidän lopettavan tietojesi käsittelemisen, ota yhteys asiakaspalveluumme, jossa vastaamme mielellämme mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin. Saat yhteyden asiakaspalveluun parhaiten lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myynti@harrowsdarts.fi tai postia osoitteeseen:

Heading Oy
Kap Hornin katu 7 B 57
00220 Helsinki
Suomi

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 1.8.2020 alkaen.

Verkkokauppa

Heading Oy, Kap Hornin katu 7 B 57, 00220 Helsinki.

Kauppa myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille ja yrityksille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ostoskorin sisältö verkkomaksupalvelussa. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen ja maksutavat

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Yhtenä maksuvaihtoehtona tarjoamme laskua. Lasku lähetetään välittömästi sähköpostitse antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tuotteet toimitetaan heti maksusuorituksen näkyessä tilillämme.

Painamalla ”Tilaa” painiketta hyväksyt Harrowsdarts.fi:n yleiset ehdot.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme. Säästä tilausvahvistus mikäli joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun. Asioidessasi asiakaspalvelussa pidä aina mahdollinen asiakasnumerosi ja tilausnumerosi saatavilla. Tarkasta aina, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa.

Asiakaspalveluumme saat yhteyden seuraavilla tiedoilla:

myynti@harrowsdarts.fi

Toimitustavat ja -kulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Esitämme ostoskorissa arvion tulevista toimituskuluista ensisijaisen käytössä olevan toimitustavan mukaan. Tarkat toimituskulut näet valittuasi tilaukselle haluamasi maksu- ja toimitustavat. Käytössä olevat toimitustavat riippuvat ostoskorin sisällöstä ja yhteispainosta. Tällä hetkellä käytössä on ainoastaan toimitusvaihtoehto Postitse ja postikulut ovat 4,90€ / lähetys (huom! ilmaiset toimitukset yli 70€ tilauksiin).

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme Suomessa vaihtelevat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen ollen keskimäärin 2-4 päivää. Poikkeukset toimitusaika-arvioihin on kerrottu, jos ostoskorissa on varastosta loppuneita tuotteita ja ilmoitamme myös mahdollisista viivästyksistä teille välittömästi tilaamisen jälkeen. Pyrimme lähettämään tilaamanne tuotteet samana, tai viimeistään seuraavana arkipäivänä tilauksesta.

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Verkkokauppa tiedottaa sivuillaan poikkeavista toimitusajoista.

Tilauksen peruuttaminen

Mikäli haluat peruuttaa äskeittäin tekemäsi tilauksen, ilmoita siitä viipymättä sähköpostitse asiakaspalveluun, osoitteeseen myynti@harrowsdarts.fi. Odota yhteydenottoamme - annamme lisäohjeet asian hoitamiseksi. Tilausnumeron ilmoittaminen peruutuksen yhteydessä helpottaa asian käsittelyä.

Palautusehdot

Kaikilla tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus lähetyksen vastaanottamisesta. Ostaja vastaa palautuksesta aiheutuvista postikuluistaan. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, muuttumaton ja olla pakattuna alkuperäispakkaukseen. Lähetä palautuksesta viipymättä ilmoitus sähköpostitse osoitteeseen myynti@harrowsdarts.fi ja odota yhteydenottoamme.

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme toimituskustannukset.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen. Jos paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, teidän täytyy tehdä välittömästi asiasta reklamaatio valitsemanne toimitustavan kuljetusyhtiölle.